Fortsatt fina insatser av P08

Publicerad 2020-10-18 19:45
Ännu en helg med matcher och återigen gör våra 08-killar stora framsteg i sin utveckling. Tufft motstånd i båda matcherna blev det.

Under söndagen spelade våra goa 08-killar matcher och det var bra och spännande kamper båda två Som det bör vara.

Hemma i Norrehed tog vi emot Kävlinge i B-serien och det blev en jämn och bra match med många fina mål och bra målvaktsspel. Trots Sund-ledning i paus kunde Kävlinge åka hem med en 17-20 seger i bagaget. Men våra killar ska inte vara alltför ledsna för detta då många saker var bra och många spelare tar stora kliv i sin utveckling.

Ett annat gäng 08-killar spelade samtidigt nere i Höllviken mot Ljunghusen i A-serien och det blev en minst sagt tuff uppgift. Duktiga Ljunghusen förfogar över 3- 4 riktigt vassa 9 meters killar som vi blev lite överraskade över. Efter en lite jobbig start så kom vi mer och mer in i matchen och med ett otroligt hårt jobb i försvaret så fick vi till slut grepp om deras offensiv och kunde till slut trötta ut dom, samtidigt som vi som vanligt är vassa framåt.

Det slutade med seger 18-10 till våra blåa kämpar, lite beroende på att det rann iväg sista minuterna. Så lite missvisande är de stora siffrorna.

En superinsats av hela laget men ett extra plus till Sixten i målet och till Petter Skattum och Otto Hugosson för ett enormt försvarsslit hela matchen mot riktigt bra motstånd. Strongt!

Md md banner iksund klubbshop 303x108