Topbild myclub ik sund 2018 10 22

Lågan släckte ljuset för Sunds 04-grabbar idag!

Publicerad 2018-11-25 18:46
Serieledande Lågan stod för motståndet idag och de vann fullt rättvist med 38 – 30 efter fint spel framförallt inne på linjen.

Morgonen startade allt annat än bra då vår målvakt Fredrik sjukanmälde sig, så det vara att be vår stand-in Åge att hoppa in i målet idag. Inte lätt för honom att hoppa in sådär i en match med så kort varsel men han gör ett bra arbete i mål. Ett par riktigt snygga räddningar kunde vi notera idag, stort tack Åge för att du ställde upp!

Det blev tydligt tidigt i matchen att vi skulle få jaga matchen igenom. Lågan leder från start till mål och det är inte mycket att säga om det. Vi jobbar oss in i matchen och bjuder på fint försvar som gav oss en hel del första- och andrafas mål idag. Som närmast är vi två mål ifrån men matchen slutar 30 – 38 efter ställning 14 – 18 i halvtid.

Det som till stor del avgjorde matchen till Lågans fördel var deras fantastiskt fina linjespel. Nummer 19 – Rasmus Wingren satte hela 12 mål från linjen. Matchens lirare helt klart! Där kan man väl tycka att vi borde kunna löst det något bättre under matchens gång när vi väl lärt oss att de ville hitta in till honom hela tiden.Men, han gjorde det väldigt bra och det var inte lätt för grabbarna att få stopp på honom.

Vi ska inte deppa för mycket för den här förlusten, vi gör en klart godkänd insats med de förutsättningar som gavs idag. Riktigt kul och se Viktor Ehrenstråle idag som satte 3 mål och hade flera chanser utöver det. Efter sin skada så börjar han helt klart komma tillbaka i form, härligt! Försvarsmässigt så är Folke Hultman i princip felfri idag, smäller på fullt ut och gav inte anfallarna någon tid alls till att göra något. Grabbarna ger aldrig upp utan kämpar matchen igenom och det gillar vi skarpt!


Vi tar nya tag och nästa helg blir det match i både B- och C-serien hemma. Vi möter då Ljunghusen i B-serien och i C så står H43 för motståndet. Båda matcherna på Norrehed, avkast 12:30 respektive 13:45. Då hoppas vi på två segrar för våra härliga grabbar!


IK Sund – Handboll i Helsingborg

Anders Nihlmar
Md stotta ik sund animation

Samarbetspartners

Klubbkompisar

IK Sund

Box 16022

25016 RÅÅ

info@iksund.se

0762-385074

Plusgiro: 616502-1

Bankgiro: 5398-8812

Swish: 1231041813

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub