Topbild myclub ik sund 2021 08 21

Lagarbete bakom seger mot Kävlinge för P04!

Publicerad 2018-11-11 19:42
Efter en jämn och spännande match gick vi segrande ur dagens match. Ett Kävlinge som satte vårt försvar på stora prov men ju längre matchen led så löste våra grabbar det alldeles utmärkt!

I dagens tillställning så var det matchpremiär för en av deltagarna i IK Sund. Vår nye tränare Philip Sjögren kom in och coachade killarna som han aldrig hade gjort annat. Ingen på Högastenshallen kunde nog undgå att höra coachningen och peppandet matchen igenom. Härligt Philip!

Killarna gör en bra insats och det finns mycket positivt att ta med sig från matchen. Det är en jämn match där vi ena stunden ligger under med ett eller två mål för att en stund senare själva leda med ett eller två mål. Det är helt jämnt efter första halvlek, 9 – 9.

I både första och andra halvlek så var det stora hotet mot Sund Kävlinges nr. 18 Anton Nederman. En kvick spelskicklig spelare som lurade vårt försvar gång på gång, totalt sju mål i matchen. Vi jobbar upp oss och läser Kävlinges anfallsspel bättre i andra halvlek och kan då neutralisera dem betydligt bättre. I mitten av andra halvlek hade vi jobbat upp en tremålsledning och Kävlinge lyckades aldrig komma ikapp.

Vi vinner matchen till slut med 21 – 19.

Ett mycket uppoffrande försvarsarbete bakom den här segern, alla i laget ska ha cred för sin insats. Stundtals härligt och initiativrikt anfallsspel, där vi återigen gör mål från alla positioner. Det lovar gott inför kommande matcher.

Dagens "lirare" får helt enkelt bli hela laget, alla tar sitt ansvar både i försvaret och anfallet!