P-04 till B-slutspel i GBG-cup

Publicerad 2018-09-15 15:06
2018 09 15 15 05 41 facebook
Matchens sista mål, snygg avslutning av Jakob!
Det blev en seger till slut i dagens sista match, den mot Fyllingen, som slutade 17-15

Efter gårdagens förlust mot Önnered som ändå slutade i positiv anda, fanns det förhoppning att vi skulle ta med oss det i dagens första match mot Torslanda.

Det kom på skam direkt tyvärr och vi åkte på ett underläge med 0-4 ganska omgående. Vi är sen aldrig nära att komma ikapp utan får kämpa i motvind hela matchen. Torslanda spelar riktigt bra medans vi tyvärr inte kommer upp i normal standard. Matchen slutar fullt rättvist med seger till Torslanda med 17-7.

1 1/2 timmas vila innan det var dags för sista matchen i gruppspelet, den mot Fyllingen. Vi låg båda på noll segrar och nästan samma målskillnad, ett upp till vår favör.

Vi börjar matchen bra och håller jämna steg med Fyllingen. Grabbarna verkade förstå att det behövdes en uppryckning och presterade klart bättre handboll nu. Tappar lite mot slutet av första halvlek och ligger under med 6-8.

Andra halvlek blir ett jagande hela tiden och när det är fyra minuter kvar ligger vi under med 13-15. Då sätter vi in en spurt som heter duga, vi göra matchens sista fyra mål och vinner med 17-15. Underbar avslutning där Jakob satte tre av de fyra sista målen. Härlig insats av Jakob!

Vi blev trea i gruppen och får en lång sovmorgon imorgon. Matchstart först kl 13:40 mot ännu okänt motstånd, det lag som slutar fyra i grupp D.