Flickor A
Topbild myclub ik sund 2021 08 21

Äventyr de luxe i Göteborg - IK Sund F08

Publicerad 2019-07-07 15:19

IK Sunds Flickor 08 är hemkomna från Partille Cup igen. En vecka full av handboll, bus och en massa kul saker är till sin ända. Här följer en liten sammanfattning av våra intryck.

Vi fick en tuff grupp visade det sig, två av lagen från vår grupp spelade a-final (BK Ydun mot Kärra) där BK Ydun till slut tog hem hela cupen. Vi åkte ju tyvärr ut mot Baltichov i kvarten i b-slutspelet, och Baltichov spelade tlll slut även b-final i vilken de även föll. Vi känner ändå att får vi bara tuffat till oss lite plus ändrar och gnuggar detaljer i vårt spel, så håller vi jämna steg med de flesta lagen i vår grupp. Vi får inte glömma bort att det är första gången vi räknar resultat, och är iväg tillsammans med övernattning, vilket naturligtvis är en väldigt annorlunda upplevelse jämfört med de sammandrag utan räkning av resultat som vi spelat tidigare. Givet detta så gör tjejerna en kanon-turnering, där vi i någon match i grundspelet faller med uddamålet som görs 30 sekunder från slutet. Vid tar med oss en stor skopa erfarenhet hem efter detta, och en sammansvetsad grupp i vårt fantastiska lag.

Det är en stor ynnest att få hänga med tjejerna som hela tiden är med på noterna utan gnäll (kanske lite gnäll när det var dags att släcka någon gång möjligtvis ?). Det är enormt härliga tjejer som ställer upp för varandra, tar hand om varandra och bidrar till en jättehärlig upplevelse för både oss och varandra.Jag vågar sticka ut hakan och säga att jag tror att tjejerna har haft en supervecka. Så har vi upplevt det i alla fall, och jag hoppas alla tjejer skriver under på det nu när de kommit hem till sina familjer. Vi ledare har i alla fall haft en supervecka, det ska ni veta.

Det är även en stor ynnest att få tillhöra den fantastiska familjen IK Sund. Alla lag förutom ett bor under veckan tillsammans på en skola i Frölunda, och det är en konstant härlig stämning och peppning mellan spelare och ledare. Att få uppleva så här mycket glädje och gemenskap under en hel vecka ger otroligt mycket, både för oss som ledare men framför allt för barnen som jag tror alla har haft en fantastisk upplevelse under veckan.

Upplevelsen i Göteborg har gett blodad tand är tydligt, vi har 16 tjejer i nuläget som ska med och spela Göteborg Cup i september, vilket gör att vi får glädjen att anmäla två lag. Det ser vi redan väldigt mycket fram emot.

Framåt IK Sund! Kärlek.


Christian Rydström
Md liseberg
Md eynatten
Md md banner iksund klubbshop 303x108

Ny spelare/medlem?

Registrera dig här:

Medlemsregistrering

Presentkortsbutik

Presentkort

Sponsorhuset
https://www.sponsorhuset.se/iksund

IK Sund

Högastensgatan 2

252 32 Helsingborg

info@iksund.se

0729-758997

Besöksadress: Högastensgatan 2 (endast efter ök.)

Bankgiro: 5398-8812

Swish: 1231041813

Organisationsnummer: 843000-2074

Handboll i Helsingborg för barn och ungdomar!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub