Flickor A
Topbild myclub ik sund 2021 08 21

Skönspel i vabruari

Publicerad 2018-02-11 18:26
Img 3303
Av 22 tjejer i laget for idag 7(!) till Trelleborg för nytt sammandrag.

Av 22 tjejer i laget for idag 7(!) till Trelleborg för nytt sammandrag. Det är inte tu tal om annat än att vabruari slog hårt mot IK Sund F08/09 idag. Frånvaromeddelandena haglade in under gårdagskvällen, vilket gjorde att undertecknad hade svårt att sova inatt pga. funderingar om huruvida vi faktiskt skulle få ihop ett lag idag eller inte. Men det fick vi till slut :)

Tre matcher avverkades idag i nya matchstället, Trelleborg x 2 och H43 Lund stod för motståndet. Eftersom Henrik och Anna var på annat håll idag fick föräldrar rycka in i såväl omklädningsrummet som på bänken. Stort tack till framför allt Lina Karlsson och Ermin Dobraca för assistans, men även till er andra föräldrar som hjälper till med körning, supportande osv. Det är guld värt!

Till matcherna så. Först ut stod Trelleborg Lag 1. Tjejerna har stora problem med några av deras tjejer som känns väldigt erfarna och duktiga. De får springa igenom enkelt gång på gång och vi är inte "på tå" helt enkelt. Dessutom har de en målvakt som deltar i anfallsspelet och det ger Trelleborg ett stort övertag och våra tjejer blir en aning förvirrade av detta dessutom Vi får dock se ett bra försvarsspel återigen vartefter matchen lider, och det är ett återkommande mantra numera. Försvarsspel är våra tjejer riktiga stjärnor på.

Match nr. 2 är H43 från Lund. Bedömer att vi har två likvärdiga jämna lag, och vi håller absolut jämna steg med tjejerna från Lund. Här börjar kontringarna komma, med snabba utkast från Emma J i mål på löpande lagkamrater högt upp i plan. Riktigt roligt att se hur tjejerna har snappat upp detta på ett fantastiskt sätt, och vi gör många snygga mål på detta sätt.

Match nr. 3 är Trelleborg Lag 2 och nu är IK Sund ordentligt varma i kläderna. Vi gör mycket mål framåt, och återigen på kontring där långa bollar går på löpande spelare som stänker in många mål. Vi får även se Emma P göra ett par riktiga mål från linjen efter läckra passningar från lagkompisar efter att hon parkerat sig där. Riktigt kul att se hur den speluppfattningen även börjar vakna i laget.

Igen ett riktigt kul sammandrag tillsammans med våra fantastiska tjejer som växer för varje gång de kommer ut och får spela. Underbart!




Christian Rydström
Md md banner iksund klubbshop 303x108

Ny spelare/medlem?

Registrera dig här:

Medlemsregistrering

Presentkortsbutik

Presentkort

Sponsorhuset
https://www.sponsorhuset.se/iksund

IK Sund

Högastensgatan 2

252 32 Helsingborg

info@iksund.se

0729-758997

Besöksadress: Högastensgatan 2 (endast efter ök.)

Bankgiro: 5398-8812

Swish: 1231041813

Organisationsnummer: 843000-2074

Handboll i Helsingborg för barn och ungdomar!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub