P06
Topbild myclub ik sund 2021 08 21

IK Sund P06 i farten på Steg 2 USM P14!

Publicerad 2019-11-30 17:53
Resa till Halmstad för steg 2 mot Halmstad, Uddevalla, Kävlinge samt Cyrus. Lördagen började med match mot hemmalaget. Vi hängde med bra och var tom i ledning en bit in i andra halvlek. Halmstads tyngd blev till slut avgörande och vi fick se oss besegrade med 25-28. Bra insats anfallsmässigt men vi fick aldrig grepp om de bakåt. Där får vi tuffa till oss framöver. 2:a matchen gick mot för oss okända Uddevalla. I denna match var det jämnt fram till 9-9 sedan ryckte vi till 14-10 i paus. Tidigt i andra körde vi matchen och kunde spela av till 30-22 efter bra tryck i anfall & kontringsspelet. Sammantaget en bra och lärorik dag, ett av de roligaste inslagen var alla spontana kommentarer från åskådare om vilken fin handboll vi levererat mot dessa ett år äldre motståndare. Nya tag imorgon och kanske ett steg vidare...?!