P06
Topbild myclub ik sund 2021 08 21

P06 mötte dubbla serieledare under söndagen

Publicerad 2019-11-17 19:16

P06 var i farten med dubbla matcher i seriespelet under söndagen. Topplaget i serie B, Bromölla (fd Sölvesborg) stod för motståndet i första matchen. Vi bjuder upp till en fin kamp med snyggt distansskytte blandat med läckra inspel. Knappt underläge i paus blir 19-19 med ca 10 minuter kvar. Här tar orken lite slut för våra välspelande kämpar och seger går rättvist till våra motståndare. Bra match killar!

Direkt på detta följer tidig seriefinal i P13A-serien. Eslöv som öst in 30-40 mål/match fram till idag är kanske seriens speedigaste lag med bra tryck i kontringar och avkast. IK Sund får till en fullträff och leder tidigt med 10-5 som blir 16-10 i paus. Eslöv ändrar spelsystem bakåt i 2:a halvlek och går ut i 3-3. Inget tycktes kunna stoppa dessa Sundare idag och vi bjöds på det ena målet snyggare än det andra i denna halvlek. Till slut stod det högst oväntade 38-20 på resultattavlan. Imponerande insats av samtliga på plan!