Lundaspelen är igång

Publicerad 2019-12-27 23:34
3c70fe11 6859 4ada b1d3 0e41a1bb67f3
Lundaspelen är igång för både P09 och P10.

Så var årets upplaga av Lundaspelen igång. P09 åkte till Nyvångshallen i Lödde för matcher mot H43, Sävehof och Lödde Vikings som skulle visa sig vara tre jämna tillställningar. Matchen mot H43 stod 10-10 med minuter kvar att spela. Då hade grabbarna legat ett par bollar efter hela matchen och jagat sig ikapp. Tyvärr räckte det inte hela vägen då H43 var starkast under slutminuterna.
Mot Sävehof blev det ännu mer spännande. Efter att ha hamnat i underläge med 0-4 jobbade sig grabbarna ikapp till 6-6 i paus. Med 4 sekunder kvar ledde vi med 9-8. Men sista skottet letade sig in och det blev oavgjort. Dagens sista match mot Lödde var jämn hela matchen men här var vi starkast på slutet och stod som segrare med 13-12.

Senare på kvällen drog P10 till Eos-Hallen för sina första matcher mot Lugi och Veberöd.
Matchen mot Lugi kändes avgjord efter 10 minuter då det stod 5-1 till oss. Men Lugi kom tillbaka i slutet av halvleken och det stod 7-4 i paus. Efter en forcering i början av andra halvleken kopplade vi greppet om matchen och gick snabbt upp till 14-5, som till slut blev 18-7.
I dagens andra match mot Veberöd stängde vi ner porten fullständigt bakåt. 9-3 i paus gav slutresultatet 12-4 efter ett försvarspel som var helt fantastiskt.