Förlust igen i USM – men vidare till steg 4 ändå

Img 0827
Lagen tackar varandra och de skickliga domarna efter matchen.

Det blev förlust också i andra och sista matchen i USM steg 3 för vårt P07-lag.

OV vann med 18-15 (10-6).

Men killarna kämpade mycket tappert med ett skadedrabbat och decimerat manskap som aldrig gav upp. Trots underläge med fem mål krigade mansig tillbaka och ledde faktiskt med 14-13 med fem minuter kvar. Det var enda gången Sund hade ledningen i matchen. Men OV kunde vända och vinna rättvist.

USM handlar i första hand om resultat såklart men laget lämnar ändå söndagen med en helt okej känsla. Man förbättrade saker i andra halvlek som man pratade om i pausen (och fick bort de onödiga och oprovocerade tekniska felen från match 1 till match 2) och visade den här helgen att man aldrig kan räknas bort i matcherna.

Då Lugi inte kom till spel är IK Sund, trots två förluster (mot två starka lag), vidare till A-gruppspel i steg 4.

Killarna vill tacka våra tillresta supportrar för stödet och Kävlinge HK för arrangemanget.

Laget vill också ge en eloge till dagens domare, Elias Lindoff och Rasmus Schultz. De har koll och pondus men man kan ändå ha en dialog med dem. IK sund är övertygade om att de kommer att gå långt.

Nu är det bara hem och träna för lagets del och komma tillbaka ännu bättre.

Md md banner iksund klubbshop 303x108