Topbild myclub ik sund 2021 08 21

Nyfiken på handboll?

Vad kul att du är nyfiken på börja spela handboll.

Då har du kommit rätt. IK Sund är Helsingborgs äldsta handbollsförening och med fokus på barn och ungdomar.

Vi har lag i alla åldrar från pojkar födda 2006 och flickor födda 2008 ner till födda 2014. Vi har nu även startat även att starta en Bollskola för barn födda 2015 och 2016.

Killar och tjejer tränar var för sig förutom hos de allra yngsta, den nya gruppen födda 2014 och Bollskolan, som inledningsvis tränar tillsammans killar/tjejer innan vi delar upp er.

Du hittar ditt lag och träningstid här.

När du har hittat rätt lag så måste du, innan du ska på din första träning, mejla till nyspelare@iksund.se, berätta att du vill börja spela och dubbelkolla att det är träning som planerat. Det händer ibland att det är någon justering av tiden eller att en träning ställs in av någon anledning. Din tränare besvarar mejlet så snart som möjligt.

I samband med den första träningen, gärna på plats, ska någon av dina vårdnadshavare fylla i en medlemsregistrering som du hittar här. Detta berör inte medlemsavgiften utan det är för att vi ska ha koll på alla våra spelare och framför allt kunna nå ut med information om till exempel ändring av någon träning.

Vårdnadshavare får gärna titta på träningarna. Den första eller de första gångerna vill vi helst att man har sin vårdnadshavare på plats.

Du får prova på att träna i en månad innan det blir fråga om att betala medlemsavgift. Vill du fortsätta så kommer fakturan att skickas ut med mejl.

Medlemsavgifterna för säsongen 2021/22 hittar du här.

Varmt välkommen till IK Sund!

Presentkortsbutik

Presentkort

Sponsorhuset
https://www.sponsorhuset.se/iksund

Ny spelare/medlem?

Registrera dig här:

Medlemsregistrering

IK Sund

Högastensgatan 2

252 32 Helsingborg

info@iksund.se

0709-393880

Besöksadress: Högastensgatan 2 (endast efter ök.)

Bankgiro: 5398-8812

Swish: 1231041813

Organisationsnummer: 843000-2074

Handboll i Helsingborg för barn och ungdomar!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub