Topbild myclub ik sund 2018 10 22

Vinst och A-slutspel för P04!

Publicerad 2019-04-06 21:22
I sista gruppspelsmatchen blev det vinst mot IF Hallby, om än med lite onödig spänning på slutet!

Alingsås gjorde vad de skulle mot Torslanda och vann matchen stort, vilket innebar att vi faktiskt skulle kunna förlora mot Hallby och ändå gå till A-slutspel. Nu var det inget alternativ eftersom vi verkligen ville vinna den här matchen och visa oss värdiga platsen i slutspelet.

Vi var bättre med från början i matchen och spelade framförallt ett bättre anfallsspel. Försvaret sattes på svåra prov då nr 10 i Hallby var deras vassaste vapen och kunde allt som oftast komma igenom vårt försvar och sätta bollen i mål. Vi har fortsatt lite problem att komma rätt i försvaret men det var en klar uppryckning från förmiddagsmatchen. Vi leder betryggande större delen av matchen men Hallby närmade sig på slutet och när det var mindre än en minut stod det 16-15 till oss. Vi får ett läge att avgöra matchen men missar, Hallby kommer i en sista satsning men åker på ett tekniskt fel och vi håller undan. Onödigt spännande på slutet men en vinst, det var det viktiga!

Vi vinner matchen till slut på bättre motivation vill jag påstå, vi ville verkligen vinna den!!

Nu är det åter chill på rummet, med lite godis och läsk innan lyset släcks för kvällen. Tidig uppstigning väntar då vi spelar match redan 08:35. Motståndet står Redbergslid för, som gick obesegrade i sin grupp. Redbergslid som spelar tillsammans med spelare från Warta i den här turneringen. De är givna favoriter i matchen men det passar oss bara bra och slå från underläge. Med rätt attityd och inställning hos grabbarna så ska vi spela den bästa handboll vi kan imorgon. Det kan räcka långt, så långt att vi vinner mot RIK.


Gäääääsp från trötta ledare, over and out från Alingsås!


Anders/Rasmus/Philip


IK Sund - Handboll i Helsingborg

Anders Nihlmar

IK Sund

Box 16022

25016 RÅÅ

info@iksund.se

0762-385074

Plusgiro: 616502-1

Bankgiro: 5398-8812

Swish: 1231041813

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub